Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chatta tjänstebil med Mikael Stjerna!

Det är inte helt enkelt det där med tjänste- och förmånsbil, speciellt inte när reglerna ska göras om. Därför ger vi dig nu chansen att ställa dina frågor direkt till vår tjänstebilsexpert Mikael Stjerna.

Förra onsdagen chattade vi med er läsare och besökare om elbilar och det mesta som rör intilliggande ämnen, exempelvis laddning. Chatten var så populär att vår timme med er, som vi hade tänkt oss, förlängdes en bra bit. Dessutom tyckte vi det var så roligt och givande att vi redan nu kör igång en andra chatt – denna gång om tjänste- och förmånsbilar, ett ämne som är extra intressant just nu i och med de nya skatte- och tjänstebilsregler som träder i kraft väldigt snart.

Bakom tangentbordet sitter ingen mindre än Teknikens Världs tjänstebilsexpert Mikael Stjerna, redo att svara på era frågor under en hel timme. Chatten äger rum på expressen.se (då vi tyvärr ännu inte har fått igång funktionen på teknikensvarld.se) mellan klockan 19.00 och 20.00 i dag den 10 februari 2021.

Chatten når du via denna länk. Och du, redan nu kan du ställa din fråga så besvaras den i kväll. Observera att du gärna får diskutera i kommentarsfältet nedan, men det är inte där dina frågor till oss ska ställas om du vill ha svar i chatten.