Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Teknikens Värld testar alla nya bilar och lägger stort fokus på just tjänstebilar. Läs vår tidning både på papper och digitalt för att hänga med i utvecklingen.Teknikens Värld testar alla nya bilar och lägger stort fokus på just tjänstebilar. Läs vår tidning både på papper och digitalt för att hänga med i utvecklingen.Teknikens Värld testar alla nya bilar och lägger stort fokus på just tjänstebilar. Läs vår tidning både på papper och digitalt för att hänga med i utvecklingen.
Teknikens Värld testar alla nya bilar och lägger stort fokus på just tjänstebilar. Läs vår tidning både på papper och digitalt för att hänga med i utvecklingen. Foto: Teknikens Värld

20 frågor och svar om tjänstebilar

Premium Den 1 juli förväntas nya skatteregler om förmånsvärden för tjänstebilar att klubbas igenom. Här är 20 frågor och svar om de kommande förändringarna.

Vi får väldigt många frågor om tjänstebilar och förmånsbilar i och med de nya regler som väntas träda i kraft inom kort, närmare bestämt den 1 juli 2021.
Av denna anledning har vi valt att sammanställa de 20 vanligaste frågorna för att underlätta för dig.

När väntas besked om de nya skattereglerna börja gälla den 1 juli, eller om det skjuts på till årsskiftet? Om man räknar på Volvo XC60, bortsett från drivmedelskostnad, vad är och blir billigast: diesel eller laddhybrid?