Foto: Kia Motors Sweden / Facebook

Uppdaterade Kia Ceed tittar fram

Nästan två och ett halvt år efter premiärvisningen är det dags för dagens Kia Ceed att visa upp sig igen, denna gång i ett uppdaterat utförande.

Än är det inte dags, men i morgon bitti, närmare bestämt klockan 09.00, tittar uppdaterade Kia Ceed fram på nätet i form av en livesändning. Kia avslöjar inga detaljer, åtminstone inte i form av text och bokstäver, däremot får vi se några nya detaljer tack vare den bild som lagts upp på bland annat Facebook.

På bilden ser vi tre Ceed-varianter – ProCeed GT till vänster, Ceed GT-Line (halvkombi) i mitten samt Ceed SW Plug-In Hybrid (kombi) till höger.
Mycket är sig likt men vi ser ändå att fronten på samtliga visade modellversioner har justerats, dock inte mycket. Strålkastarnas utformning är densamma som tidigare men ljusarrangemangen inuti dessa är nytt. Vidare ser vi att grillen har gjorts om och inte längre är ”hopsnörpt” i mitten. Ovanför grillen syns Kias emblem i det nya utförande som introducerades i början av året. Även stötfångar- och spoilerpartiet har gjorts om en gnutta, bland annat ser vi inga dimljus i de yttre ”luftintagen”.

Denna bild har Kia lagt upp på sina kanaler i sociala medier, för att höja intresset inför premiären i morgon. Foto: Kia Motors Sweden / Facebook

Den modellversion vi saknar på bilden är XCeed, men då denna variant presenterades ett och ett halvt år efter dagens Ceed räknar vi med att XCeed får ta del av uppdateringarna i ett senare skede. Kanske i höst eller nästa vår.

I morgon får vi veta mer i samband med premiären av Kia Ceed facelift.