Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vad är det här för mystisk sportbil?

En av alla biltillverkare som ska ställa ut på Detroitsalongen i nästa vecka har tagit en bilspionfotograf till hjälp för att sätta myror i skallen på oss. Vad är det för bil egentligen? Vi tror oss veta!

Spionfotograf Chris Doane har fått en bild visandes en del av en bil som ska ställas ut på bilsalongen i Detroit. Vad Doane inte berättar är vilken bilen är eller vilken biltillverkare som har gett honom uppdraget.

I en snabb hast skulle man kunna tro att det är en Ferrari F12 Berlinetta (provkörning på länken!) som visas på bilden, men icke. Det Formel 1-inspirerade ”dimljuset” i mitten är förvisso likadant som på Ferrarin, men i övrigt är det sig inte likt. F12 Berlinetta har exempelvis två avgaspipor som sticker ut där vi endast ser en på bilden.

 Vi satsar på att det är Infinitis prestandabil Q50 Eau Rouge med tanke på karossfärgen, kolfibern och att Infiniti i ett kort pressmeddelande härförleden berättade att deras bil ska vara just F1-inspirerad.

 Vissa tippar att det vi ser på här är Toyotas konceptbil Mirai som i Detroit förevisar en ny generation Supra. Det tippar inte vi.

Vad tippar du att det är på bilden?