Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110307-guldfisk namn enzo110307-guldfisk namn enzo110307-guldfisk namn enzo
110307-guldfisk namn enzo

Vår guldfisk heter Enzo

För ett par veckor sedan utlyste vi en tävling där ni teknikensvarld.se-besökare skulle komma med namnförslag till vår fina redaktionsguldfisk. Efter många om och men har vi kunnat enas om ett namn.

Vi fick in 57 namnförslag, några mer kreativa än andra, till vår guldfisk. De senaste två veckorna har alla redaktionsmedlemmar på Teknikens Värld suttit inlåsta för att kunna enas om ett av alla fina namnförslag. Nu äntligen har vi släppts ut i det fria igen, dock helt insnöade på guldfisknamn.

Någon som inte har släppts ut i det fria är vår guldfisk. Han simmar omkring i sitt akvarium men är gladare än någonsin eftersom han har fått ett efterlängtat tilltalsnamn. Vinnande namnförslag är Enzo som vann knappt framför många andra bra förslag som exempelvis Emerson Fiskipaldi och Gurgel.

Härmed ropar vi Enzo när vi vill ha vår firres uppmärksamhet. Och den som kom med namnförslaget heter John Lystrand som vinner Porsche Sport-boken som med bilder, text och resultat på 250 sidor skildrar alla Porsche-mästerskapen runt om i världen förra året. Bokens värde är 620 kronor.

Grattis, John! Och grattis till Enzo som fått ett så respektingivande namn.

Passa även på att läsa vår provkörning av snabba Ferrari Enzo. Länk hittar du nedan.

Läs mer

Provkörning