Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Ford

Vi kör nya Ford Mustang på film

Hans Hedberg var nyligen i USA och provkörde nya Ford Mustang, en provkörning du kan läsa om i det nummer av Teknikens Värld som finns i butik nu. Här är dessutom en kort film från provkörningen.

https://youtu.be/Ba9yPyaN4zE

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Provkörningen av nya Ford Mustang finns att läsa i Teknikens Värld nummer 22/2014 som finns i butik just nu, eller så beställer du online.Provkörningen av nya Ford Mustang finns att läsa i Teknikens Värld nummer 22/2014 som finns i butik just nu, eller så beställer du online.Provkörningen av nya Ford Mustang finns att läsa i Teknikens Värld nummer 22/2014 som finns i butik just nu, eller så beställer du online.
Provkörningen av nya Ford Mustang finns att läsa i Teknikens Värld nummer 22/2014 som finns i butik just nu, eller så beställer du online.

För ett par veckor sedan bjöd vi dig på en direktrapport från när testchef Hans Hedberg befann sig på bergsvägarna utanför Los Angeles för att bekanta sig med nya Ford Mustang GT. I dag har du möjlighet att läsa allt om nya Mustang och hur bra den faktiskt är jämfört med föregångaren. Det gör du i Teknikens Värld nummer 22/2014 som finns att köpa ute i butik eller online här på teknikensvarld.se.

Samtidigt som Hans befann sig där med den röda V8-besten längs de slingrande vägarna norpade han en av Fords fotografer för att baka ihop en liten film till oss här hemma. Den är inte lång, men vi får se nya Mustangen på rullande fot och höra vad Hans har att säga om den.