Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
101217-gran turismo 5
101217-gran turismo 5
101217-gran turismo 5
101217-gran turismo 5

Vinn exklusiva Gran Turismo 5-prylar

Nu har du chansen att vinna två exklusiva Gran Turismo 5-prylar, nämligen en GT5-nyckelring samt det bästa – en 80-sidig bok med bilder på bilarna och banorna i spelet.

Är du en av alla Gran Turismo-frälsta där ute i världen? Då ska du definitivt vara med i våra tävling där du kan vinna en Gran Turismo 5-nyckelring och en 80 sidor tjock bok om spelet – två prylar som ingick i det presskit vi mottog när spelet lanserades.

Den gedigna nyckelringen är inte mycket att orda om, men den exklusiva boken är desto med intressant.

Den inleds med några ord av mannen bakom spelsuccén Gran Turismo – Kazunori Yamauchi – och fortsätter i en bildfrossa med bilarna och banorna som ingår i Gran Turismo 5. Snygga bilar i snygga miljöer, exempelvis Lamborghini Murciélago i motljus på ett italienskt torg, McLaren F1 speedande längs med Londons gator samt Suzuki Swift och Toyota Prius i de schweiziska alperna. Bara för att nämna några bilder.

Allt detta kan bli ditt, det enda du behöver göra är att bli ett fan av Teknikens Värld på Facebook och motivera varför just du ska vinna de här prylarna. Bli ett fan och klicka därefter på fliken Evenemang på vår Facebook-sida. Där hittar du tävlingen.

Förresten, du har väl inte missat att vi även finns på Twitter? Följ oss och våra nyheter enkelt på twitter.com/teknikensvarld.

Läs mer

Extern länk

Teknikens Värld på Facebook

Teknikens Värld på Twitter