Volvo S60 och V60 Dynamic Edition

Volvo visar upp en specialversion av S60 och V60, har bland annat delvis nytt utseende och extra standardutrustning.

Volvos mellanklass-modeller S60 och V60 sjunger på sista versen, och som vanligt i slutet av en generation passar Volvo på att lansera specialversioner av bilarna för att hålla köplusten uppe.

Dynamic Edition har fått en del nya detaljer så som bland annat svartlackerade inlägg i stötfångarna fram och bak och integrerade avgasutblås, samt två nya färger. Antingen Mussel Blue eller Luminous Sand, färger som vi tidigare sett på S90, V90 och XC90. Interiört är det sportstolar med svart eller beige läderklädsel som gäller, och det går att få svart innertak. Utöver detta har både ratten och växelväljaren kontrasterande sömmar och Volvo har monterat två nya dekorlister, antingen i aluminium eller pianolack. Med andra ord ganska små förändringar jämfört med standardversionen av bilarna.

Standardutrustning är infällbara sidospeglar och parkeringshjälp bak och kunderna får välja mellan 18- eller 17-tumsfälgar. Dynamic Edition-modellerna är dock inte prissatta ännu. Är du nyfiken på hur nästa generation Volvo V60 Cross Country kan se ut ska du inte missa Teknikens Värld nummer 8/2016 som finns i butik i dag.