Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: 2012

Volvo V60 Cross Country – film från provkörningen

Högre markfrigång, bredare spårvidd och mer oöm utsida – där har du Volvo V60 i nya Cross Country-utförandet. Teknikens Värld har som ensam europé tagit sig till USA för en första provkörning av bilen. Du får hänga på!

https://youtu.be/0tdfqgW5IQ8

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Lake Tahoe, USA. Teknikens Värld i form av Hans Hedberg är på plats – som enda europeisk mediarepresentant – för första provkörningen av Volvo V60 Cross Country, en modell som lär vinna många svenska hjärtan när den dyker upp på våra breddgrader framåt sommaren.

Hela provkörningen av Volvo V60 Cross Country läser du i Teknikens Värld nummer 5/2015.

Men redan nu får du alltså hänga med på en kort tur bakom ratten när Hans berättar mer om V60:n med 65 millimeter högre markfrigång för att tåla lite ruffigare underlag men som samtidigt lycks kombinera den sportighet som V60 redan är känd för. Bilen för alla de svenskar som vill ha en XC70 fast storleken mindre.

Hela provkörningen läser du i Teknikens Värld nummer 5/2015 som finns ute i butik nu och som även kan beställas online. I samma nummer hittar du även provkörningar av bland annat nya Mazda MX-5 och förväntade storsäljaren Volkswagen Passat Sportscombi med 190-hästars dieselmotor och 4Motion-fyrhjulsdrift.