Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Volvo V90 Cross Country Polisbil – unik provkörning

Teknikens Värld och testchef Hans Hedberg har fått till en unik provkörning av vad som kan komma att bli svenska polisens bästa bil någonsin – Volvo V90 Cross Country Polisbil.

https://delivery.youplay.se/load.html?zone_id=702&player=sp&part_id=130426&addons=000&time=0&disable_sharing=false

 I Teknikens Värld nummer 13/2017 berättar Hans Hedberg allt om V90 Cross Country Polisbil.

Den svenska polisen har länge kört Volvo och när Hisingen laddar på för fullt med nya V90 Cross Country som ersättare till polisfavoriten XC70 är målsättningen hög. ”Världens bästa polisbil” säger utvecklingsteamet. Polisen har redan sagt sitt om V90 Polisbil, de kallar den för bästa polisbilen någonsin. V90 Cross Country ska alltså kliva upp ytterligare ett steg.

Vi kör Sveriges nyaste polisbil först av alla i världen på hemliga testbanor i ett senvintrigt Lappland. Häng med du också, bland annat på en teknikgenomgång och på jakt efter en fortkörare på snöiga vägar…

Hans Hedberg bjuder på en fullmatad provkörnings- och upplevelserapport av nya Volvo V90 Cross Country Polisbil i D5 AWD-utförande i Teknikens Värld nummer 13/2017 som du just nu finner ute i butikernas tidningshyllor men som också går att beställa online här.

MISSA INTE: Vi kör nya Volvo XC90 Ambulans