Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Dejan Sokolovski

Volvo visar mer av nya Polestar-modellen

Volvo och Polestar fortsätter att reta – och förvirra – oss. Nu har de släppt andra bilden på vad som misstänks vara en ny Polestar-modellen. Är det S90 Polestar eller kanske V40 Polestar? Eller rent av XC90 Polestar?

Volvo är heta för tillfället. XC90 går som tåget och S90 har nyss visats upp för världen samtidigt som V90 står runt husknuten, redo att ta över efter V70. V90 har avslöjats i ett par omgångar, senast i går då nya kombimodellen blottade sig från flera olika vinklar och till och med visade upp sitt allra innersta.

Men det tar inte slut där, prestandadivisionen Polestar – som Volvo numera äger – har också någonting på gång. Förra helgen släppte Volvo Polestar en bild som visade en bit av en bakre stötfångare och ett kromat ändrör med Polestar-logotypen. Kryptiskt värre, vad det handlar om för bil vet vi inte, men vi spekulerade då i kommande S90 Polestar. Många av er som läste artikeln tänkte mer åt V40-hållet, och så kan det mycket väl vara, även om just V40 känns lite för gammal för att bli Polestar-behandlad. Det finns helt enkelt viktigare modeller att fokusera på.

I dag har Volvo Polestar släppt ännu en bild, denna gång på en attraktiv fälg som ser ut att vara av modell större. Än en gång går det inte att avgöra vilken bilmodell som är på bilden, men kanske det är XC90 Polestar?

Förra veckans bild. Tillhör det vi ser en V40 eller en S90, eller kanske rent av en XC90?Förra veckans bild. Tillhör det vi ser en V40 eller en S90, eller kanske rent av en XC90?Förra veckans bild. Tillhör det vi ser en V40 eller en S90, eller kanske rent av en XC90?
Förra veckans bild. Tillhör det vi ser en V40 eller en S90, eller kanske rent av en XC90? Foto: Dejan Sokolovski

Men kanske är vi helt ute och cyklar? Möjligtvis har Volvo någonting helt annat på gång som varken vi eller ni kan räkna ut genom att titta på de två bilder vi hittills bjudits på. Vi får tyvärr sväva i ovisshet till den 2 mars för då ska Volvo och Polestar visa upp vad de har att visa.