Volvo XC40 – så upplevs den i verkligheten

Världspremiären av Volvo XC40 är avklarad och på plats i Milano befinner sig Teknikens Världs Hans Hedberg för att ta pulsen på Volvos helt ny ”småbil”. Hans bjuder dessutom på en intervju med Volvo-designern Ian Kettle.

https://delivery.youplay.se/load.html?zone_id=702&player=sp&part_id=139566&addons=000&time=0&disable_sharing=false

I torsdag förmiddags drog Volvo av skynket som täckte XC40, första modellen i nya 40-serien som kommer att följas av bland annat nya V40. Intresset var som vanligt stort med stora delar av världens motormedia på plats i Milano, där avtäckningen ägde rum, och med stora delar av Sveriges motorintresserade på plats på teknikensvarld.se.

En som inte kunde befinna sig på teknikensvarld.se var Hans Hedberg, han var nämligen på plats på XC40-världspremiären nere i Milano. Han passade på att titta närmare på bilen med en filmkamera i hasorna. Så häng med i filmen ovan så får du se XC40 på närmare håll, och du får även höra hur Volvo-designern Ian Kettle beskriver sin skapelse.

Vill du fördjupa dig i XC40, med tekniska specifikationer, svenska prisuppgifter och mycket annat, gör du bäst i att klicka dig vidare till denna artikel. Men först ska du titta på filmen.