Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Sugar-Design

Volvo XC40 som pickup

Volvos nyaste suv XC40 har redan rönt stor uppmärksamhet världen över. Än större uppmärksamhet skulle den sannolikt få i pickup-utförande. Eller varför inte som cabriolet eller med larvfötter i stället för hjul?

Blev du besviken över lastutrymmet när Volvo presenterade XC40? 460 liter i skuffen är inte bra nog, du är ute efter något större och mer lättlastat utrymme. Då kanske XC40 Pickup är något du hade satsat på, om Volvo hade släppt en sådan? Tyvärr är bilen vi ser på bilden ovan högst fiktiv, skapad av ”Sugar Chow” som kallar sig bildesignsamatör. Vi kommer heller aldrig att få se en XC40 Pickup i verkligheten, åtminstone inte en som är byggd av Volvo. Vad vi i stället har att se fram emot är laddhybridversionen av Årets bil i Europa 2018 eftersom XC40 T5 Twin Engine kommer i höst.

Foto: Sugar-Design

Vad vi heller inte kommer att få se lämna Volvos fabriksportar är en XC40 Cabriolet som den vi ser på bilden här ovan. Suvar i taklöst utförande är fortfarande en udda grej, och tur är väl det, men frågan är om inte denna XC40 Cabriolet gör sig bättre utan tak än vad exempelvis Range Rover Evoque Cabriolet gör.

Foto: Sugar-Design

Vill du varken ha flak eller taklöst på din XC40 kanske larvfötter är din grej? På bilden ovan ser vi en röd XC40 som ser ut att vara den optimala bilen för fjällresan. Snöstorm och oplogat sista biten upp till stugan i fjällen? Inga problem. Den ”larviga” bilen kliver förbi de flesta vintriga hinder. I den fiktiva världen, alltså...

Ett tips är att surfa in på Sugar Chows hemsida, där finns massor av påhittade bilmodeller, bland annat flertalet Volvo, den ena snyggare än den andra, samt även en Saab.