Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Zlatan Edition Volvo XC70Zlatan Edition Volvo XC70Zlatan Edition Volvo XC70
Zlatan Edition Volvo XC70

Zlatan Edition Volvo XC70 är här nu!

Volvo rider vidare på vågen efter reklamfilmen med Zlatan. Därför tar man nu fram en begränsad upplaga av XC70 som innehåller en dekalsats med fotbollsstjärnans namnteckning.

För några veckor sedan lanserade Volvo en reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic i huvudrollen och XC70 i birollen. Filmen, där Zlatan reciterar Sveriges nationalsång, blev en stor snackis och är det än i dag. Enligt Volvo har filmen satt fart på försäljningen av XC70 och XC60 samtidigt som ”nationlsången” toppar iTunes, Spotify och Digilistan i Sveriges Radio P3. Nu tar Volvo nästa steg i marknadsföringen.

Volvo lanserar nämligen Zlatan Edition Volvo XC70 (notera att den inte heter Volvo XC70 Zlatan Edition). Det är en modellversion i begränsad upplaga som förutom en dekalsats med Zlatans namnteckning är en exakt kopia av den bil som Sveriges landslagskapten kör i reklamfilmen.

 Det innebär en Volvo XC70 D5 AWD i färgen Electric Silver med mörkgrå interiör och 19-tums Erakir-fälgar i Diamond Tech Black, samt alla möjliga olika utrustningspaket.

Vill du köra en Zlatan-Volvo kostar det dig från 519930 kronor.

På vår fråga för ett par veckor sedan om Zlatan-reklamfilmen påverkade dig på så vis att du gick och beställde en ny XC70 svarade drygt 21 procent av 323 svarande ja.