Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bilar 3 – se första trailern här!

Blixten McQueen och hans vänner är på väg tillbaka till bioduken igen. Bilar 3 har premiär sommaren 2017 och nu får vi se den omåttligt populära racerbilen i första trailern.

https://youtu.be/E4K7JgPJ8-s

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

2006 hade animerade filmen Bilar premiär och blev en succé utan dess like. Den följdes upp av Bilar 2 under 2011 som blev en ännu större succé sett till antalet biobesökare. Därefter har Disney Pixar släppt filmerna Flygplan (2013) och Flygplan 2 (2014) som går i samma stil men med luften som hemmabana. Nu är det dock dags för Blixten McQueen och hans vänner att återigen ställa sig i rampljuset, till både barns och vuxnas förtjusning.

Bilar 3, eller Cars 3 som den heter på engelska, har premiär på de amerikanska biograferna den 16 juni 2017, och för att redan nu pumpa upp intresset har Disney Pixar släppt första trailern där vi får se Blixten McQueen på en gigantisk ovalbana. Vi får se hur han, som så många gånger förr, får sig en rejäl lufttur.

Bilar 3 har sagts gå tillbaka till sina rötter, det vill säga att den ska bli mer som första Bilar-filmen där tittarna blir mer emotionellt indragna i handlingen, till skillnad från Bilar 2 som var lite kallare med sitt spiontema.

Pixars vd och regissör John Lasseter avslöjade i somras att nya filmen bjuder på, som sig bör, lite härlig racing men också en hel del nya karaktärer. Vi sägs även få se en hel del av Doc Hudson men då troligtvis i samma form som i Bilar 2 med tanke på att Doc Hudsons röst gjordes av Paul Newman som gick bort 2008.

Svensk biopremiär har Bilar 3 den 1 september 2017.