Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Zlatan Ibrahimovic Volvo
Zlatan Ibrahimovic Volvo
Zlatan Ibrahimovic Volvo
Zlatan Ibrahimovic Volvo

Volvo har värvat Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic är inte bara anfallare i Paris Saint-Germain, svenska landslaget och världslaget. Han är numera också med som offensiv spets i Volvos lag.

Volvo Cars meddelar nu att de inlett ett samarbete med den tidigare MFF-spelaren, numera i Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic.

 Exakt vad samarbetet går ut på är okänt, inte mer än att det ska resultera i en (reklam)film som släpps på volvocars.se och på TV4 den 25 januari. Filmen ska vara någon form av hyllning till Sverige.

– Volvo är en del av en global värld, men det är hemma i Sverige vi hämtar vår kraft och inspiration. Det är något vi har gemensamt med Zlatan. Därför känns det väldigt roligt att bekräfta att vi arbetar tillsammans med en hyllning till Sverige, säger Anders Gustafsson, vd för Volvo Personbilar Sverige.

I Norrbottens-Kuriren kunde vi i december läsa att Zlatan och Volvo tillsammans med ett filmteam befann sig i Stora Sjöfallets nationalpark i fjällen nordväst om Jokkmokk.

Med Zlatan Ibrahimovic i truppen vässar Volvo sin offensiv ordentligt. Zlatan kom nyligen med som en av tre anfallare i en 4-3-3-uppställning i FIFA:s världslag och blev fyra i FIFA Ballon d’Or 2013 bakom Cristiano Ronaldo, Lionel Messi och Franck Ribéry. Denna trio får dock sitta på avbytarbänken i bilsammanhang... om nu inte Peugeot svarar med att värva Ribéry... Ronaldo och Messi hamnar i frysboxen då både Portugal och Argentina saknar inhemska biltillverkare.