Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Volvo hyllar de anställda i ny XC60-kampanj

Volvos reklamfilmserie ”Made By Sweden” rullar i kväll vidare, men i stället för att luta sig mot Zlatan Ibrahimovic eller någon annan kändis tar man företagets anställda till hjälp.

https://youtu.be/IOx97jW5VZI

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Zlatan, Robyn, Avicii, Swedish House Mafia, Börje Salming med flera. Kändisarna som har figurerat i Volvos reklamfilmer de senaste åren är många, men nu är det slut på det – åtminstone tillfälligt – när deras kampanj ”Made By Sweden” i kväll rullar vidare för att lyfta fram XC60.

I stället för kändisarna fokuserar Volvo på medarbetarna inom företaget, på mångfalden som formar Volvo till att vara just Volvo. Man väljer att lyfta fram hela ledet, från de anställda på fabriksgolvet och hela vägen upp till ingenjörer och formgivare.

Nya Volvo XC90 i all ära, men i reklamfilmen som har premiär senare i kväll är det lillebror XC60 som är i fokus tillsammans med företagets anställda.

– Medarbetare med olika bakgrunder ger oss flera fördelar. Kritiskt tänkande och olika sätt att närma sig frågor är avgörande när man skapar något nytt. Se bara på framgången med nya Volvo XC90 och förra årets försäljningsrekord

. Vi menar att en stor del av framgången för Volvo Cars kan tillskrivas mångfalden i företaget och det vi kallar Volvo-andan, säger Björn Annwall som är Senior Vice President, Marketing, Sales and Service på Volvo Cars, och fortsätter:– Antalet medarbetare växer i takt med vår försäljning. I dag arbetar nära 50 nationaliteter med att designa, utveckla, marknadsföra och sälja våra bilar. Mångfald handlar inte bara om ålder, kön, sexuell läggning eller etnicitet – det handlar om att ta tillvara på de kunskaper, erfarenheter och personligheter som finns hos alla medarbetare. Vi anser att mångfald får oss att göra bättre bilar.Klockan 21.10 har Volvos nya reklamfilm ”Volvo – Made By People” (även kallad ”Great minds don't think alike”) premiär på TV4 och på nätet. Från nämnda klockslag kan du se filmen under denna textrad.

https://youtu.be/DUDx6NEqdJQ

Gilla på Facebook för fler videoklipp!