Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Zlatan Ibrahimovic Volvo XC70Zlatan Ibrahimovic Volvo XC70Zlatan Ibrahimovic Volvo XC70
Zlatan Ibrahimovic Volvo XC70

Zlatan och Volvo – här är resultatet av samarbetet

Så har då Volvo släppt reklamfilmen där Zlatan Ibrahimovic medverkar. Filmen Made By Sweden är en hyllning till Sverige men också en reklamsnutt för Volvo XC70.

I kväll släppte Volvo den reklamfilm som man ”teasat” om några gånger under den gångna veckan. Reklamfilmen där Volvo tillsammans med Zlatan Ibrahimovic hyllar Sverige och samtidigt lyfter fram Volvo XC70.

 Resultatet är en reklamfilm där vi får se Zlatan i olika miljöer samtidigt som han sjunger på en av Max Martin nygjord version av Sveriges nationalsång ”Du gamla, Du fria”.

– Det här projektet är något som jag har gjort med hjärtat. Jag har alltid älskat bilar, och när man har familj är Volvo det perfekta valet. Att göra den här hyllningen till Sverige är ett minne för livet. Resultatet, med den nya versionen av nationalsången, känns helt magiskt, säger Zlatan Ibrahimovic.

– Sverige betyder mycket för Volvo, och vice versa. Med Made in Sweden vill vi hylla Sverige och visa på den innovationskraft som ligger bakom att Volvo är ledande inom områden som säkerhet, miljö och design. Att vi gör den här hyllningen tillsammans Zlatan och Max Martin är något som vi är mycket stolta över, säger Anders Gustafsson, VD Volvo Personbilar Sverige.

Vad tycker du om reklamfilmen och Volvo-Zlatans version av nationalsången? Rösta och kommentera nedan.

https://youtu.be/cbvdzQ7uVPc?width=575&height=353