Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Marcus Engström

Bilder från Teknikens Världs bandag på Mantorp Park 21/9 2014

Nu är de här – bilderna från förra söndagens bandag på Mantorp Park. Är du och din bil eller kanske kompisen med sin kärra med på bild? Kolla!

Förra söndagen var det dags för ännu en dag på banan med oss där du som Teknikens Värld-läsare och teknikensvarld.se-besökare fick känna på hur det är att accelerera med din bil längs Strippen, hur Mjölbykurvan tas på bästa sätt och hur knepiga Pariskurvan känns i verkligheten.

Än en gång var Teknikens Världs och Michelins bandag slutsåld och alla närvarande var taggade till tänderna för att suga åt sig av förmiddagens racingteoripass och eftermiddagens gasade runt banan.

Du som inte lyckades få en plats till årets sista bandag behöver inte hänga läpp – för i vår kör vi igen! Vi meddelar datum och övrig information via tidningen, teknikensvarld.se och på vår Facebook-sida i god tid. Men tänk på att var snabb med att boka då platserna ryker i rasande fart.

Vi har lagt upp ett stort galleri med bilder från förra söndagens event på Mantorp Park. Många sköna bilder på mängder av bilar av olika sort och kaliber och inte minst bilder på taggade förare. Spana in bildgalleriet nedan!