Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bilder från Teknikens Världs trackday på Mantorp Park 18 september 2016

Nu är de här – bilderna från Teknikens Världs bandag på Mantorp Park som ägde rum söndagen den 18 september. Är du och din bil eller kanske kompisen med sin kärra med på bild? Kolla!

Den 18 september 2016 var det återigen dags för gummi mot asfalt. Då bjöd nämligen Teknikens Värld med partners in er Teknikens Värld-läsare och teknikensvarld.se-besökare för att få känna på hur det är att accelerera med era egna bilar längs Strippen, hur Mjölbykurvan tas på bästa sätt och hur knepiga Pariskurvan på Mantorp Park känns i verkligheten.

Än en gång var vår trackday slutsåld och alla närvarande var taggade till tänderna för att suga åt sig av racingteoripass, gasande runt banan och mycket annat.

Vi har lagt upp ett stort galleri med bilder från bandagen på Mantorp Park. Många sköna bilder på mängder av bilar av olika sort och kaliber och inte minst bilder på taggade förare. Spana in bilderna, tagna av Glenn Lindberg och Marcus Engström, nedan!

I vår kör vi igen!

Häng inte läpp om du missade årets sista bandag – för i vår kör vi igen! Exakt datum meddelar vi så snart vi kan. Håll utkik i tidningen, på vår webb eller på vår Facebook-sida.