Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Marcus Engström

Bilderna från Teknikens Världs bandag på Mantorp Park 14 maj 2015

Nu är de här – bilderna från Teknikens Världs och Michelins gemensamma bandag på Mantorp Park som ägde rum på självaste Kristi Himmelfärdsdag. Är du och din bil eller kanske kompisen med sin kärra med på bild? Kolla!

Äntligen sol och torr asfalt, till skillnad mot i höstas! I torsdags förra veckan var det dags för ännu en dag på banan med oss där du som Teknikens Värld-läsare och teknikensvarld.se-besökare fick känna på hur det är att accelerera med din bil längs Strippen, hur Mjölbykurvan tas på bästa sätt och hur knepiga Pariskurvan känns i verkligheten.

Än en gång var Teknikens Världs och Michelins bandag slutsåld och alla närvarande var taggade till tänderna för att suga åt sig av förmiddagens racingteoripass och eftermiddagens gasande runt banan.

Vi har lagt upp ett stort galleri med bilder från förra söndagens event på Mantorp Park. Många sköna bilder på mängder av bilar av olika sort och kaliber och inte minst bilder på taggade förare. Spana in bildgalleriet nedan!

I höst kör vi igen!

Du som inte lyckades få en plats till årets sista bandag behöver inte hänga läpp – för i höst kör vi igen! Söndagen den 20 september för att vara exakt.

Vi meddelar övrig information om höstens bandag via tidningen, här på teknikensvarld.se och på vår Facebook-sida i god tid. Men tänk på att var snabb med att boka då platserna ryker i rasande fart.