Bli hemlig bilspion för en dag – bidrag till årets Musikhjälpen

Nu har du chansen att hoppa på en av världens mest ovanliga yrkesroller. Teknikens Värld och CarPix ger dig nämligen – för andra året i rad – den otroliga möjligheten att via Musikhjälpen bli bilspion för en dag. Du som bjuder högst, för det goda ändamålets skull, vinner en dag som bilspion inklusive boende och resa till Nürburgring eller Norrland.

Känner du att du är sugen att prova på en av världens mest ovanliga och spännande yrkesroller, nämligen att med kameran i högsta hugg spionera på framtidens bilmodeller? Nu har du nämligen chansen att bli bilspion för en dag.

En bilspion åker världen runt för att fotografera hemliga bilar och prototyper som biltillverkarna inte vill att vi ska se. Bilderna avslöjar vilka nya bilar som kommer att rulla på våra gator i framtiden.

Teknikens Värld tillsammans med bilspionföretaget CarPix ger dig för andra året i rad möjligheten att via Musikhjälpen agera spion under en dag och ligga som en riktig paparazzi i buskarna. Antingen under biltillverkarnas hemliga vintertester i norra Sverige eller vid deras prestandatester på Nürburgring i Tyskland.

Oavsett vilket val av plats du gör ingår resa från Stockholm, boende och mat. I ”Bli hemlig bilspion för en dag” ingår även en prenumeration på Teknikens Värld.

För att bli bilspion för en dag måste du bjuda högst på auktionen (länk nedan) som pågår till och med 14 december klockan 12.30.

Auktionen tillhandahålls av Musikhjälpen, ett insamlingsevent som lyfter upp undangömda humanitära katastrofer i världen. Temat för årets Musikhjälpen är ”Hjälp oss att stoppa spridningen av hiv”. Läs mer om temat på Sveriges Radios hemsida.

Hela beloppet från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen.

Klicka här för att komma till auktionen ”Bli hemlig bilspion för en dag”