Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
BMW M4 Coupé by Duke Dynamics
BMW M4 Coupé by Duke Dynamics
BMW M4 Coupé by Duke Dynamics
BMW M4 Coupé by Duke Dynamics

BMW M4 Coupé går från smal till bred

Som om inte nya BMW M4 Coupé är fet och bred nog så visar stylingfirman Duke Dynamics nu upp sin version av bilen. För bred för din smak?

I december förra året blev nya BMW M3 Sedan och M4 Coupé officiella. Många gick igång på just M4:an med sitt låga, kraftfulla utseende. Var du ändå inte helt belåten med vad du såg då kanske du i stället går igång på Duke Dynamics widebodypaket till M4 Coupé?

Grövre front och splitter i kolfiber, sidokjolar i samma material och ventilationsöppningar i huven. Baktill har de skruvat på en diffusor i kolfiber som följer samma stil som splitter- och kjolpaketet, samtidigt som de öppnat nedre ”hörnen” på stötfångaren. Två olika bakvingar erbjuds, en lite mer ”diskret” i kolfiber samt en integrerad version i glasfiber som sticker upp en hel del.

Förmodligen kommer paketet hand i hand med en motoruppgradering. Dock finns det inga uppgifter på det i nuläget. M4 Coupé har som standard en rak turbomatad sexa på 431 hästkrafter som skjuter iväg kärran från 0-100 km/h på 4,1 sekunder (med dubbelkopplingslåda, manuell låda behöver ytterligare två tiondelar på sig). Toppfarten är 250 km/h men kan skruvas upp till 280 km/h om tillvalet M Driver’s Package görs.