Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
CLP BMW X6 Bruiser
CLP BMW X6 Bruiser
CLP BMW X6 Bruiser
CLP BMW X6 Bruiser

BMW X6 Bruiser – svår att motstå

Har du något emot BMW X6? Då kanske tyska trim- och stylingfirman CLP Automotive kan få dig att ändra åsikt? Här har du deras X6 Bruiser!

Själv har jag aldrig stämt in i hatsången mot BMW X6 och dess former. Tvärtom hyllar jag i stället formerna som läckert annorlunda och kaxigt snygga, trots att de inte är direkt praktiska. Men varför måste allting vara så praktiskt och politiskt korrekt hela tiden?

 En bil jag däremot har väldigt svårt med, näst intill får kväljningar av, är denna skapelse.

 Bilen, BMW X6 Bruiser som den har döpts till, har formligen misshandlats av den tyska trim- och stylingfirman CLP Automotive.

 En annan tysk stylingfirma, Hamann, brukar vara världsbäst på att förstöra BMW:s modeller men deras X6 Tycoon står sig slätt jämfört med CPL:s Bruiser. Och varför namnet Bruiser? På svenska betyder det något i stil med bråkstake (det får man kanske ändå hålla med om att den är), men är också en beteckning som många hottade och ombyggda bilar får.

 

 Fälgarna är gigantiska. 23 tum både fram och bak, 11 tum breda fram, mäktiga 12,5 tum bak.

 BMW X6 Bruiser är bara yta, inget innehåll. CLP Automotive har endast smackat på ett grövre avgassystem, inget annat när det kommer till det mekaniska eller elektroniska har gjorts.

 Just det! Priset kanske du undrar över. Från 90000 kronor och uppåt.