Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Därför ska du inte stressa i trafiken

Bilar som välter i trafiken är en rätt ovanlig syn. Förutom om du befinner dig i Ryssland. Där verkar det nämligen hända hyfsat ofta om man får tro alla de instrumentbrädevideos som dyker upp då och då. Den här gången är det en liten Toyota Yaris som är offret.

https://youtu.be/S055Y8xl4C0

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Videon visar ett antal bilar som närmar sig en köbildning lite längre fram. En Toyota Yaris kommer plötsligt in från vänster i bild, och föraren av denna verkar inte ha någon större lust att fastna i köerna. Han rör sig därför hastigt över till filen längst till höger där kön uppenbarligen är kortare. Men väl där så dröjer det inte länge innan en vit suv har samma idé, och svänger ut framför näsan på Toyotan. Resultatet blir en kort flygtur för Yaris-föraren och sedan blir småbilen liggandes på sidan.

Uppladdaren har skrivit ”varför så bråttom?” i beskrivningen till videon, något som man verkligen kan fråga sig. Frågan är dock vem han syftar på? Yaris-föraren verkar ha bråttom att ta sig till den högra filen för att undvika köerna framför sig. Samtidigt verkar den vita suven som svänger ut framför Toyotan även han ha bråttom, då han inte verkar lägga någon längre tid på att se till att det inte kommer någon bakom honom när han svänger ut. I just det här fallet verkar det som att båda två står att skylla.