Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Delavilla R1 Porsche Cayman
Delavilla R1 Porsche Cayman
Delavilla R1 Porsche Cayman
Delavilla R1 Porsche Cayman

Delavilla R1 – Porsche Cayman på franska

Nu är 80-talets widebody-kit tillbaka bland trimmade Porschar. Delavilla R1 heter den franska tuningfirmans tolkning av Porsche Cayman.

Än har Delavilla en bit kvar till 80-talets tokbreddade Porschar från Strosek, men med 18 centimeter ökad bredd vid bakhjulen och tolv centimeter vid framhjulen är fransmännen inte långt ifrån. Bakpartiet på bilen markeras av fyra avgasutblås och ett brett luftutsläpp. Sidopanelerna anspelar på Porsche Carrera GT:s stora luftintag och LED-lamporna fram ger Cayman ett modernare utseende.

 Den som vill har 34 bockar att sätta i listan över tillbehör och modifikationer, bland annat så kallade Lambo-dörrar som öppnas uppåt, fingertryckavläsare, och en genomskinlig motorhuv.

 Det bredare och sportigare utseendet matchas av tre olika trimnivåer, som lär skrämma livet ur 911-förare. Trimnivåerna till Caymans 3,4 liters boxersexan är tre till antalet, med instegspaketet på 340 hästkrafter (upp från standard-Caymans 330 hästkrafter) som följs upp av nästa steg som innebär 385 hästkrafter. Värstingpaketet på 420 hästkrafter är enbart anpassat för bankörning.