Dyra inredningsprylar från Porsche

Söker du ny kontorsstol som ska stödja din lekamen vid ditt dagliga arbete? Och en väggklocka för att alltid komma i tid? Ditt sökande är över, för här stolen och klockan du bara inte kan vara utan!

Porsches onlineshop är fullproppad med kläder, nyckelringar, kepsar, modellbilar och liknande, grejer man vanligtvis hittar hos merparten av biltillverkare. Det unika i Porsches onlineshop hittar vi framför allt under kategorin Masterpieces. Bakom det diffusa namnet gömmer sig nämligen inredningsdetaljer – och ett ljudsystem. Den stora nyheten är dock att deras kontorsstol nu även finns i RS-utförande.

För motsvarande 53 500 kronor får du stolen från Porsche 911 Carrera GTS och GT3 med tillhörande ben och hjul. Självklart är den elektriskt styrd för optimal justering, det sitter nämligen ett uppladdningsbart batteri i den. Baksidan är i kompositmaterial medan själva slitytorna är i skinn och Alcantara. 35 kilo väger stolen som garanterat väcker uppmärksamhet på jobbet eller i hemmet.

Tycker du att prislappen är i häftigaste laget finns en kontorsstol baserad på stolen i vanliga 911 Carrera. Då kommer du undan med motsvarande 46 300 kronor.

När du lutar dig tillbaka i någon av de båda 911-stolarna kan du njuta av musik från Porsches soundbar som även den är en nyhet i onlineshoppen. Det speciella med denna ljudlimpa med 2.1-kanalssystem (virtuellt) är att den har en subwoofer som är gjord av bakre ljuddämparen och dubbeländrören från 911 GT3. I övrigt har ljudsystemet den funktionalitet man kan tänka sig i den här typen av apparatur, bland annat Bluetooth. Prislapp: 28 500 kronor.

Om du inte gillar musik kanske en god bok lockar mer. I så fall plockar du självklart ner den från din nya hylla som egentligen är en bakvinge från tävlingsbilen 911 GT3 Cup. Den väger bara 4-5 kilo men lastar hela 120 kilo. Hyllan kostar motsvarande 34 400 kronor och vill du ha matchande bokstöd till den får du köpa dessa för 1 700 kronor styck, men så är de också gjorda av riktiga bromsskivor från 911 Carrera.

För att du inte ska jäsa allt för länge i din dyra kontorsstol, fångad av musiken eller boken, är det bäst att hålla koll på tiden. Självklart slår du då och då ett öga på ditt väggur som är en originalfälg från 911 Turbo. Motsvarande 18 700 kronor kostar det dig att hålla tiden på ett sportigt sätt.

Priserna ovan gäller den Porsches amerikanska onlineshop. I den tyska

 är priserna något lägre.

https://youtu.be/WQEPWyz4Zpk

Gilla på Facebook för fler videoklipp!