Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bilsmycke
Bilsmycke
Bilsmycke
Bilsmycke

Ett bilsmycke är det hetaste du kan ge din bil!

Mycket av det senaste kommer som vanligt från USA. Det absolut senaste i bilväg är detta snygga tillbehör. Du kommer att vara hopplöst ute om du inte förser din bil med ett bilsmycke.

För några år sedan skulle alla ha mobilsmycken. Som tur är verkar den trenden ha stillat sig en hel del. Men nu har en ny trend med samma inriktning tagit form. Nu ska vi alla ha bilsmycken!

 Självklart är det jänkarna som har försett oss med denna oerhört nödvändiga innepryl till bilen. Det bästa är att det inte finns några hinder för hur bilsmycket kan utformas, det enda som eventuellt kan hindra dig är din fantasi. Ta en titt i bildgalleriet nedan för inspiration!

 Ta en nyckelring, kedja eller liknande, fäst valfritt objekt i den och slutligen fäst ditt nyskapade bilsmycke i bogseröglan bak på bilen. Vips så är du hippast på vägarna!

 När du ändå håller på att smycka din bil bör du ge den lite mer personlighet genom att förse den med ögonfransar. Detta är också ett amerikanskt blingbling-tillbehör som har letat sig hit till Sverige. Har sett det live på en Peugeot 207 och jag kan verkligen rekommendera det... icke. Läs mer om bilögonfransarna via länken nedan.