Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Extrem flygtur med BMW M4 Coupé

Ett lugnt villakvarter fick ett abrupt uppvaknande i går natt när en BMW-förare i hög fart använde en rondell som avfyrningsramp.

Händelsen i filmen nedan som du nu ska se utspelade sig under gårdagen i Long Beach i Kalifornien. Strax innan klockan två på natten small det till rejält i det lugna villakvarteret. En BMW M4 Coupé

 körde en lugn villagata i hög fart, enligt amerikansk media en bra bit över 100 km/h. Föraren av bilen missade den lilla och vanligtvis fartsänkande cirkulationsplatsen. Den blev i stället en avfyrningsramp.Bilen flög flera meter upp i luften och landade inte förrän efter ett tiotal meter. Vid själva ”avfyrningen” drog BMW:n med sig ett 136 kilo tungt stenblock som studsade fram med väldig kraft. Stenen träffade en Chevrolet Camaro som blev ordentligt tillknycklad baktill. Flera andra bilar skadades också.Den 27-åriga kvinna som körde BMW:n klarade sig otroligt nog utan skador. Hon blev däremot häktad och är misstänkt för att ha kört bil under påverkan. Borgen är satt till 30 000 dollar.

https://youtu.be/sP_cbwZeXQs