Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Familj auktionerar ut gigantisk bilsamling

Paul Andrews och sonen Chris auktionerar ut 75 av bilarna från deras bilsamling som anses vara en av USA:s bästa.

https://youtu.be/LlC-9b4PMgA

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Genom åren har Paul och Chris Andrews samlat på sig en hel del bilar, allt från Duesenberg till gamla pickups och sportbilar från åttiotalet. Samtliga i absolut toppskick. Nu är det dock dags att sälja större delen av samlingen.

Totalt kommer 75 bilar att klubbas när auktionen går av stapeln i början av maj och alla säljs utan reservationspris. Auktionen väntas dra in en rejäl summa och många bilentusiaster står troligtvis på kö för att köpa någon av de mycket eftertraktade bilarna.

I samlingen ingår bland annat en ovanlig Duesenberg Model SJ från 1935, Shelby 289 Cobra tävlingsbil från 1963, Toyota FJ45 Land Cruiser och en lång rad andra bilar, däribland flera Ferrari och Cadillac. En minst sagt varierad samling.

Far och son Andrews kommer dock inte stå tomhänta efter auktionen då de ändå kommer att ha kvar cirka 25 bilar.

– Vi vill minska antalet bilar till kanske 15-20 stycken som vi verkligen njuter av att köra och kan använda på olika event med familjen. Det finns flera event utomlands och i USA som vi vill besöka och för att kunna göra det måste vi fokusera på en mer hanterbar samling, säger Chris Andrews.