Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fiat 500 yxmördad

I Italien är livet för småbilar hårt, det är nästintill omöjligt att hitta en bil utan repor eller bucklor. Just denna Fiat 500 verkar dock ha haft en extremt dålig dag.

Visst kan det vara frustrerande när man är på väg till jobbet och bilen krånglar, men denna ägare verkar ha en riktigt kort stubin. Efter ett flertal misslyckade startförsök blev den 34-årige mannen så pass uppretad att han grep tag i en yxa och började gå lös på bilen.

När polisen anlände till platsen som är Lissone, en förort till Milano, var ägaren fortfarande i full gång med att demolera den stackars bilen. Ett antal minuter senare gav mannen dock upp på grund av utmattning och lämnade över yxan till polisen.

Polisen eskorterade sedan mannen till sjukhuset där han enligt uppgift tidigare vårdats för psykiska problem. Bilen skickades till en verkstad, men om de omfattande skadorna ska åtgärdas är i nuläget oklart.

Som referens ser en oskadd Fiat 500 ut så här.Som referens ser en oskadd Fiat 500 ut så här.Som referens ser en oskadd Fiat 500 ut så här.
Som referens ser en oskadd Fiat 500 ut så här.