Lamborghini Aventador olycka

FILM: Alla kan inte köra Lamborghini del 2

Att alla inte kan hantera de italienska tjurarna från Lamborghini fick vi ett exempel på tidigare i dag, nu kommer ännu ett exempel denna gång med en Aventador.

Tidigare i dag visade vi ett exempel på en Lamborghini-förare i Tokyo som inte kunde hantera sin Diablo. Denna film från Monaco, närmare bestämt det femstjärniga Hotel de Paris Monte-Carlo, visar hur lätt det kan vara att göra ett misstag i en Lamborghini. Hotellet har en parkeringstjänst där ägarna lämnar över nycklarna till bilen och en anställd från hotellet parkerar den åt dem, något som ägaren till denna Aventador troligtvis önskade att han gjort själv.

Till en början tar föraren det väldigt lugnt och beskedligt men väl på plats i parkeringsrutan verkar det som att han vill höra V12:an på 700 hästkrafter ryta innan han kliver ur. Något som han nog önskar ogjort, i stället för neutral- eller parkerings-läge ligger drive i och han slungas in i vad som ser ut som en Toyota RAV4. Om personen i fråga fick behålla jobbet är oklart men räkningen för reparationerna lär bli hög.

https://youtu.be/MXEyb7LrUWc?width=575&height=353