Foto: Marcus Engström

Film och bilder från Teknikens Världs trackday 10 maj 2018

På självaste Kristi himmelfärdsdag den 10 maj gav vi oss återigen ut på Mantorp Park för en av årets två bandagar. Som vanligt kom det massor av bilar av olika slag. Här är bilderna – och filmen.

Teknikens Världs bandagar har under många år varit välbesökta och vårens trackday, som vi genomförde i samarbete med Michelin och Öhlins, var inget undantag. Som vanligt var det en fullbokad dag med fler än 75 bilar på Mantorp Parks berömda asfalt. Helt enkelt finns det många racesugna Teknikens Värld-läsare runt om i landet som inte vill något annat än att rasta sina bilar, allt från små sådana till riktigt effektfulla, på bana.

Teknikens Världs trackday är mycket bankörning, men man lär sig också mycket under dagen. Om just bankörning, om däck, om stötdämpning och om mycket, mycket annat. Foto: @ Patrik Lindgren

Här följer både film och oerhört många bilder från vår trackday. Hittar du dig själv i bildgalleriet nedan? Eller är en kompis med? Dela gärna artikeln så att han eller hon får se sig själv och sin bil.

Missade du vår trackday har du så klart fler chanser till att köra med din bil på bana, för i höst kör vi igen! Håll utkik på teknikensvarld.se och på vår Facebook-sida så missar du inte viktig information.

https://delivery.youplay.se/load.html?zone_id=702&player=sp&part_id=200529&addons=000&time=0&disable_sharing=false