080607-renntech-flying-spur

Flying Spur redo för hiphop-video

Tyskarna på Renntech har för vana att lattja till det med Mercedes bilar och då speciellt AMG-modellerna. Nu har de vänt blicken mot en lyxigare vagn. Bentley Continental Flying Spur har pimpats till rejält.

Egentligen finns det inte speciellt mycket att berätta om bilen på bilderna, utan vi låter dem tala för sig själva. Förutom att tuningspecialisten Renntech har sänkt lyxvagnen Bentley Continental Flying Spur med ett antal centimeter samt monterat feta fälgar modell större med bred fälgkant, så har de uppgraderat motorns styrenhet. W12-motorn ger nu 625 hästkrafter i stället för de 552 originalhästarna, 15 fler än Bentleys starkaste standardvagn – Continental GT Speed. Även om prestandan för Renntechs kärra är okänd så lär den inte göra någon besviken.

Sänkningen, fälgarna, de tonade rutorna och inte minst den vita lacken gör att bilen mer eller mindre direktkvalificerar sig för deltagande i diverse hiphop-videos. Men ändå är den långt mindre pimpad än den Continental GT som Premier4509 stylat sönder som du kan läsa mer om via länken nedan.

Vad tycker du? Är Renntechs skapelse vackrare än originalbilen?

Läs mer

Provkörning

TV-TV