Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ford Galaxie 500 från Men in Black till salu på Blocket

En berömd Hollywood-kärra till salu via annons på Blocket. Det får man inte se varje dag men det är precis vad denna dag bjuder på.

En svart, specialbyggd Ford Galaxie 500 från 1964 med vapenförvaring i bakluckan är kanske inte något som får en att höja på ögonbrynen så värst mycket. Men om vi säger att det är bilen som figurerar i filmen Men in Black III med Will Smith och Tommy Lee Jones i huvudrollerna, då kanske det blir annat ljud i skällan.

På Blocket hittar vi just nu denna bil, till salu i Sverige via en svensk importfirma. 150 000 kronor vill de ha för Hollywood-bilen.

Bilen var med i scenerna som utspelar sig under 1969 när en ung Agent K jagas av Boris ”The Animal”. Agent K spelas normalt av Tommy Lee Jones, men då den handlade om en ung Agent K var det skådisen Josh Brolin som rattade bilen.

Det finns uppgifter som säger att bilen förstördes under inspelningarna men det finns också uppgifter som säger att det var en replika som förstördes medan filmteamet såg till att den bil som nu är till salu på Blocket inte gick till spillo.

Hur som helst, här är annonsen.