Gran Turismo Sport – snyggare, bättre ljud och försenat

Snyggare och med bättre ljud. Nu släpps den andra trailern av det kommande Playstation-spelet Gran Turismo Sport. Debuten sker dock först någon gång nästa år.

Polyphony Digital och Sonys bilspel Gran Turismo kom 1997 och revolutionerade spelbranchen. Körkänslan och upplägget med att kunna köpa och trimma sina bilar var unikt.

Under åren har spelet fått sex uppföljare och även fått en hel del konkurrenter. I väntan på den sjunde upplagan lanserar man i år Gran Turismo Sport. Ja, det var planen i våras

. Nu släpper man en andra trailer till spelet som avslutas med det bittra budskapet att debuten kommer att ske någon gång under 2017.Trailern visar i alla fall full racingdramatik på såväl ovalbana, Nürburgring, grusslingor som i städer. I trailern får vi också veta att spelet omfattar ny teknik som 4K, HDR och Wide Color.Ett av de få minuspoäng som Gran Turismo-serien har dragits med genom åren är ljudet. Av trailern att döma verkar Gran Turismo Sport var bättre på den punkten. Bilarna låter bättre och ljudet mellan de olika modellerna skiljer sig åt mer än tidigare.Vi kan nog vänta oss att debuten av spelet inte kommer att ske direkt efter nyår, då hade det framkommit. Förmodligen sker den senare och då kommer säkert seriens 20-åriga historia lyftas fram.Nedan kan du se den nya trailern samt ett klipp som visar de olika generationerna av Gran Turismo.

https://youtu.be/oinzJl8p6Tchttps://youtu.be/R9hoh4gBrsshttps://youtu.be/