Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
080709-bmw-x6-lumma
080709-bmw-x6-lumma
080709-bmw-x6-lumma
080709-bmw-x6-lumma

Grönt värre – X6 by Lumma

Nya BMW X6 har fått en hel del ros, men också massvis av ris för sitt opraktiska format och törstiga motorer. Det har tyska stylingfirman Lumma tagit fasta på när de presenterar sin kermitgröna CLR X650.

Nu gör stylingfirmorna som de stora biltillverkarna – släpper ”teaserbilder” på sina bilar innan de ens lämnat pappersstadiet. Tyska Lumma Design presenterar här sin CLR X650 som bygger på BMW X6 som nyligen lanserats.

Med sin uppseendeväckande gröna kulör liknar den knappt något annat vi tidigare skådat. Har Lumma kanske tagit sig vatten över huvudet? De feta 23-tumsfälgarna i svart hjälper till att göra bilen mer leksakslik än verklig. Utöver detta har bilen sänkts med 40 millimeter vilket gör den totalt oduglig i skogen. Tanken är väl att den bara ska synas utanför stans inneställen!?

Fronten är helt omarbetad med bland annat jättelika luftintag och ögonlock till strålkastarna för extra aggressiv uppsyn. Inuti bilen vet vi ännu inte vad stylingfirman kan tänkas göra, men bli inte förvånade om de slänger originalstolarna all världens väg eller åtminstone byter ut klädseln till något som matchar utsidan.

Än så länge finns bara den här photoshopade bilden på bilen. Frågan är om det inte räcker.

Läs mer om BMW X6

TV-TV