Här snackar vi psykfall bakom ratten

Det finns en hel del idioter ute i trafiken, det är vi alla medvetna om, men här snackar vi om ett psykfall av allvarlig sort.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I den långa filmen ovan, inspelad av en motorcyklists hjälmkamera, får vi hänga med på vad man skulle kunna kalla en skräckfärd.

Ett gäng motorcyklister är på väg hem från en mc-träff när de kommer ifatt en vinglande Honda Civic. Motorcyklisten med hjälmkamera misstänker att föraren av bilen är påverkad eller håller på med telefonen bakom ratten, så han pekar på sin kamera på hjälmen för att visa att hans registreringsnummer finns på film. Det skulle han aldrig ha gjort, dumdristigt som det är att göra något sådant med tanke på att alla inte är helt vänligt sinnade.

Därefter drar motorcyklisten iväg för att komma ifatt sina mc-kompisar. Som skjuten ur en kanon kommer Civicen omkörandes i vänstra vägrenen och bromsar framför mc-killen, som inser att det är någon form av galning de har att göra med. Han drar på med hojen och vinkar med sig sina kompisar. De lämnar sedan motorvägen och kör lite kors och tvärs för att bli av med Civicen.

Motorcyklisten med hjälmkamera vänder sedan om när kompisarna inte dyker upp bakom honom. Efter en bit upptäcker han ena kompisen som i en korsning har blivit påkörd av Civic-föraren som alltså inte gav upp utan följde efter mc-grabbarna.

Detta vägraseri är nu ett polisärende. Turligt nog skadades ingen av motorcyklisterna.