Hjälp Stillen hitta stilen på GT 86

Gillar du Toyota GT 86, men vill ha något lite extra? Ett av många företag som vill göra stylingtillbehör till modellen är Stillen. Nu behöver de hjälp med att rita hur det ska se ut.

Populariteten för japanska syskonsportbilarna Toyota GT 86 och Subaru BRZ är omåttlig, inte minst bland bilvärldens stylingföretag. Många är de som vill göra styingpaket och trimma de tuffa sportbilarna. Ett av dessa företag är kaliforniska Stillen (egentligen Steve Millen Sportsparts Inc), som nu har utlyst en tävling där vem som helst kan rita hur deras kjolpaket till Toyota GT 86 (eller Scion FR-S, som den heter i USA) ska se ut.

Du behöver heller inte vara en stjärna på att rita, 3d-rendera eller skapa i Photoshop för att delta i tävlingen. Stillen hävdar nämligen att det inte är den ritmässiga kvaliteten på bidraget som fäller avgörandet, utan formen och designen. Dessutom skickar man ut ett gäng bilder att utgå från.

Tävlingen pågår fram till 14 augusti, och efter att fem finalbidrag utsetts av Stillen kommer tävlingen avgöras av en omröstning på Facebook. Den färdiga bilen kommer att visas på den stora bilstylingmässan SEMA i Las Vegas i november. Vinnaren i tävlingen får, förutom att se sitt kjolpaket på bilen, också resa och två övernattningar i Las Vegas samt biljetter till SEMA-mässan. Är du intresserad av att vara med? Se länk nedan.

Hjälp Stillen hitta GT 86-stilen!