Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Elektrojazz
Elektrojazz
Elektrojazz
Elektrojazz Foto: Elektrojazz

Hjälp till att skapa ultimata biljaktsmusiken!

Jazz- och funkbandet Elektrojazz är i full gång med att skapa en platta dedikerad 1970-talets hippaste bilar. Nu behöver bandet hjälp av er teknikensvarld.se-besökare för att få till det rätta stuket på skivan.

Elektrojazz är ett relativt nybildat band som spelar jazz/soul/funk/latin. Förutom sin kärlek till musik är de fyra bandmedlemmarna svaga för bilar, speciellt bilar från 1970-talet.

 Nu är bandet på väg att kombinera sin musik med bilintresset. Deras kommande platta är nämligen helt och hållet dedikerad de coolaste bilarna från nämnda årtionde.

 – Musiken på skivan blir förstås 70-talsinspirerad biljaktsjazz, säger bandets grundare Anders Larson till teknikensvarld.se.

Nu vill Elektrojazz ha din hjälp för att få fram de tio hippaste bilarna från 1970-talet. Bilarna ska inte bara pryda omslaget utan också namnge de olika låtarna. Hjälp dem genom att rösta på dina favoritbilar på bandets officiella sajt, där Elektrojazz har plockat ut en hel drös med bilar att välja mellan, och/eller skriva en kommentar nedanför denna artikel.

I vårt bildgalleri över 1970-talsbilar vi minns kan du hämta inspiration om det skulle behövas.