Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hjälte räddar äldre par i bil vid störtflod

Vattnets kraft är inte att leka med. Det får vi se i den här filmen där en minibuss sveps med i en störtflod norr om Las Vegas.

https://youtu.be/UscvetL9xc0

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Det är inte bara Sverige som drabbats av kraftiga skyfall på senare tid. I självaste Nevada i USA, som till största del består av öken, har det regnat oerhörda mängder de senaste dagarna. Det har ställt till med problem, precis som här hemma.

I filmen här tagen knappt fem mil norr om Las Vegas ser vi hur väg I-15 och trafikanterna drabbas av en störtflod efter all nederbörd. En man i sitt fordon, som för övrigt är riktigt usel på att hålla kameran ens någotsånär stilla, filmade när en minibuss plötsligt åker i de kraftfulla vattenmassorna.

Ett äldre par, Loren och Margie Miller, sitter kvar i sin bil utan att kunna ta sig ut. En man på plats ger sig ut i det lömska vattnet för att rädda dem. Han hinner inte, utan åker med bilen och paret ned för ett fall som mynnar ut under motorvägen.

Vi får aldrig se bilen komma ut på andra sidan, förmodligen fastnade den under vägen. Men historien slutar i alla fall lyckligt. Alla tog sig ut och bort från bilen och klarade därmed livhanken med hjälp av bland annat polis på plats.

Själva incidenten påbörjas drygt 1 minut och 15 sekunder in i filmen.