Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Black Night Hummer H2
Black Night Hummer H2
Black Night Hummer H2
Black Night Hummer H2

Hummer H2 med porrljus, saxdörrar och maskingevär

Detta är förmodligen den sjukaste och mest överdrivna styling du sett på en bil – någonsin. En Hummer H2 med för mycket av allt. Black Knight heter den och finns så klart i USA.

En Hummer H2 med 26 tum höga kromfälgar som snurrar runt Stureplan varv efter varv står sig slätt mot Black Night, en ”man-tror-knappt-att-det-är-sant-överstylad” H2:a som rullar på amerikanska vägar. Enda någorlunda normala med det här exemplaret verkar vara just hjulen som ser ut att ligga kring standarddimension.

 Denna Black Knight Hummer H2 har mer belysning än en sunkig porrbutik som extraknäcker med att sälja discokulor. Både interiört och exteriört. Utsidan är prydd av vapen i alla dess former, från maskin- till raketgevär och tillhörande ammunition. Dock verkar de mest vara för utseendets skull och inte för dess ursprungliga funktion. Det hela kryddas med fyra saxdörrar.

 Var detta stylingpaket kan införskaffas förtäljer inte historien. Tveksamt är om någon svensk importör står redo att ta in det till Sverige. Privatimport är det som gäller om du är såld på vad du ser i filmerna nedan.

https://youtu.be/nj5J-6-UKlA?width=575&height=353https://youtu.be/9RlIMH27XXk?width=575&height=353https://youtu.be/FXqht5Cze2o?width=575&height=353