Invändig högtrycksrekond

Visst kan en bil bli ordentligt smutsig invändigt. Men, om den blivit så pass smutsig att du överväger att spola ren den invändigt med en högtryckstvätt, så har gränsen nåtts. Och om du sen faktiskt också gör slag i saken, ja, då har du passerat gränsen med råge.

https://youtu.be/gBtTC_8UIrk

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Det är inte första gången vi på film ser en förvirrad person "rengöra" sin bil invändigt med hjälp av en högtryckstvätt. För förvirrad måste man ju ändå vara för att detta ska kunna hända, för att inte säga mycket förvirrad. Att bilen, till och börja med, har blivit så smutsig invändigt att man ens tänker tanken att använda en högtryckstvätt för att rengöra den, är skrämmande. Att man sen går från tanke till handling, måste ju vara det tydliga beviset på att någonting inte står helt rätt till.

När vi nästan trodde att de personer som utför dessa märkliga tvättar faktiskt hade tagit sitt förnuft till fånga, så kommer det nu en ny film. I filmen ovan ser vi hur en person spolar sin Toyota Hilux med en högtryckstvätt. Invändigt. Det är svårt att föreställa sig hur tankegångarna går i personens huvud samtidigt som denne dränker bilens inredning med vatten.

Men helt bakom flötet kan ju personen trots allt inte vara – det ser faktiskt ut som att förarsätet täckts över med plast. Men efter vidare eftertanke så undrar man ju om plasten över sätet verkligen är ett tecken på en gnutta förnuft, eller om det egentligen är ytterligare ett tecken på galenskap. Det övertäckta sätet visar ju faktiskt på att tvätten var planerad och inte ett plötsligt infall orsakat av tillfälligt solsting...