Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

James May är The Grand Tours sista hopp

Jeremy Clarkson och Richard Hammond har båda varit olycksdrabbade under det gångna året. James May, å andra sidan, verkar vara aningen mer tursam av sig.

https://youtu.be/uaLwpoULKRY

Den andra säsongen av tv-serien The Grand Tour har premiär 8 december, alltså kommande fredag. Trion som programleder serien, som tidigare gjorde Top Gear, har under året dragits med en del otursamhet. Richard Hammond körde först omkull med en motorcykel, för att bara några veckor senare vara med om en 

riktigt allvarlig bilolycka

. Jeremy Clarkson vårdades länge för lunginflammation, som nästan höll på att kosta honom livet.James May, däremot, har som tur är inte drabbats av några missöden. I varje fall inte vad vi vet om. Och detta anspelar de nu på i samband med att den nya säsongen av The Grand Tour teasas. I ovan video kan vi se James May undkomma både fallande tegelpannor, kemikalier och rusande tåg i en nästan likadan Fiat Panda som sin egen...Kolla även in nedan video, om du inte redan har gjort det, där vi får en försmak på vad den nya säsongen kommer innehålla – och det verkar inte som om de har sparat på något!

https://youtu.be/v_NRSoVncJQ