Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jeremy Clarkson gör ett nytt motorprogram

Sparkade Top Gear-programledaren Jeremy Clarkson avslöjar att han kommer tillbaka i ett nytt tv-program om bilar.

Jeremy Clarkson blev först avstängd och fick senare sparken av BBC efter att ha flugit på en producent under inspelningen av ett Top Gear-avsnitt.

I sin kolumn i Sunday Times berättar han nu varför han agerade som han gjorde den där dagen som fick honom att förlora jobbet. Han säger att han var rädd att han hade cancer, för bara ett par dagar innan hade hans läkare upptäckt en knöl på tungan som troligtvis var just cancer. Hans dåliga humör den där dagen då han tog till nävarna sägs grunda sig i hans oro. Dessutom hade hans mor gått bort bara ett par månader tidigare och för några år sedan genomgått en skilsmässa som tärt på honom.

Han berättar att han grävde ner sig i jobbet som programledare av Top Gear. Antagligen för att förtränga alla tråkigheter, men nu plötsligt är hans hjärtebarn, Top Gear, också borta.

Han säger att han ska skapa ett nytt hjärtebarn. Han vet dock inte vem som blir den andra föräldern, det enda han vet är att han inte längre kan sitta och organisera sina fotoalbum.

– Låt oss sluta vara dumma och plocka upp bitarna igen och börja om på nytt... det enda jag vet är att jag kommer att göra ett nytt motorprogram, skriver han.

Vi kan starkt misstänka vem den andra föräldern blir, eller snarare de andra föräldrarna eftersom vi misstänker att de är två. Richard Hammond och James May låter inte långsökt. Trion är ett varumärke som vilket bolag som helst skulle jubla över att ha i sitt stall. Netflix har det varit snack om, men även andra brittiska mediebolag sägs gnugga händerna. Vi får se vad det blir.

Knölen på tungan visade sig senare inte vara cancer.