Ken Block sladdar vidare i Gymkhana Five

Ken Blocks sladdfilmserie Gymkhana är nu uppe i den femte filmen och denna gång är platsen San Fransisco som får ett rykande välkomnande av rallyföraren.

I den femte delen av den omtalade filmserien Gymkhana syns den 44-åriga våghalsen Ken Block framföra några smått otroliga stunt med sin 650 hästkrafters Ford Fiesta WRC som gör 0-100 km/h på drygt 1,8 sekunder. 

 För första gången i den prisbelönta filmserien skedde körningen på vanliga gator i San Fransico. Block och hans team stängde av stora delar av de mest legendariska gatorna i San Fransisco och förvandlade den till sin egna privata racebana. I sann Bullit-anda hoppar Block på de ikoniska gatorna i staden vid bukten. 

– San Francisco var helt fantastiskt för Gymkhana, sa Block i efterhand. Det är en sådan unik plats för denna typ av körning och tillät mig att göra vissa saker som jag aldrig trodde jag någonsin skulle kunna införliva i en av mina Gymkhana-videor.

 Den nästan tio minuter långa filmen innehåller allt från drifting i luften till ett kort framträdande av motorcross-legenden Travis Pastrana som gör comeback sedan olyckan på fjolårets X-Games. Titta och förundras över galenskap på hög nivå!

https://youtu.be/LuDN2bCIyus?width=575&height=353