Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kolla denna galning med kort stubin!

Det du nu ska se tror man knappt är sant, men incidenten har faktiskt alldeles nyligen utspelat sig i Florida. Nu söker polisen den dåraktiga föraren.

https://youtu.be/sSXaLvwgEPQ

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I trafiken möter och passerar vi alla möjliga typer av förare, allt från sega sniglar, via superlydiga till kompletta galningar.

I filmen ovan ser vi en förare av en pickup som filmas av passageraren samtidigt som en annan bilist svänger ut ”framför” honom. Pickupföraren tappar fattningen direkt, trots att vägen är tvåfilig och trots att det är hyfsat bra med avstånd till bilen som svänger ut på vägen. Genast poppar svordomarna ur munnen och högerfoten ger sig tillkänna på ett dåraktig vis.

Vad som händer sedan får du se i filmen. Det hela är så extraordinärt galet att vi vill tro att alltihop är en komplott. Men enligt uppgifter ska polisen i Port St. Lucie i Florida vara på jakt efter föraren som de vill ha ett snack med.

Nåväl, ta det lugnt i trafiken och tänd inte till på alla cylindrar om någon gör småfel. En dag kanske det är fel förare du bråkar med och det hela eskalerar till riktigt tråkiga grejer.