Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bästa begagnade bilen – tre tips från Daniel Östlund

När kostnaderna i livet ökar så behöver vi spara in på andra utgifter. Att köpa en begagnad bil i stället för en ny kan vara en sådan. I den här artikelserien presenterar vi därför våra personliga tankar om begagnatköp. Först ut är Daniel Östlund som tipsar om tre favoriter.

Elräkningen för december landade på 4 941 kronor, plus elnätsavgiften på 1 343 kronor. Räntan på huslånet är nu uppe på 3,5 procent, jämfört med en dryg procent för något år sedan. Mina boendekostnader har ökat med närmare 10 000 kronor per månad och någon ­lättnad syns inte vid horisonten. 

Inte heller har chefen ringt och sagt att han vill ge mig jätte­mycket mer pengar för mitt utförda arbete, så även om strömmen ut har ökat så har strömmen in inte gjort det. Så det gäller att spara där det går. Biffen har bytts mot falukorv och märkeskläder mot H&M. Eller rättare sagt, fjolårspaltorna duger ett tag till. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.