Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bästa begagnade bilen – tre tips från Erik Wedberg

När kostnaderna i livet ökar så behöver vi spara in på andra utgifter. Att köpa en begagnad bil i stället för en ny kan vara en sådan. I den här artikelserien presenterar vi därför våra personliga tankar om begagnatköp. Här är Erik Wedberg som vill att du ska köpa bilar som han inte vill ha… 

Jag borde egentligen inte få göra det här. Rekommendera vilken begagnad bil man ska köpa alltså. Jag vet nämligen inte ens vilken bil jag själv ska ha, famlar i blindo och suckar över att alla begagnade bilar är tråkiga och dåliga.

Därför får det bli så här: Tre begagnade bilar jag inte vill ha men tycker att du borde köpa. Jag hoppas att du tycker som jag, att de är för tråkiga för att köpa, men förhoppningsvis är du läsare ändå klok nog att inse att jag har rätt. Det här är objektivt sätt de tre bästa begagnatköpen just nu, oavsett vad mina kollegor tipsar om i tidigare och kommande nummer av den här tidningen. Gör inte som jag och gå och sukta efter en Land Rover som kommer att gå sönder och kosta pengar. Köp någon av de här. Om man vill komma undan med ett billigt bilägande är det värdeminskningen man ska akta sig för, där finns den otvivelaktigt största utgiften på de flesta bilar. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.