Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bästa begagnade bilen – tre tips från Linus Pröjtz

När kostnaderna i livet ökar så behöver vi spara in på andra utgifter. Att köpa en begagnad bil i stället för en ny kan vara en sådan. I den här artikelserien presenterar vi därför våra personliga tankar om begagnatköp. Näst på tur är Linus Pröjtz som tipsar om tre favoriter.

Det är utan tvekan lite svårt läge att köpa ­begagnat just nu. Allra mest för att prisnivåerna är rejält höga, framför allt på relativt nya begagnade bilar. Vetskapen om att vissa modeller och ­versioner knappt tappat i värde alls under de senaste åren blir ett jobbigt faktum när man ska köpa. Förhoppningen är att alla kedjor rörande leverans och komponenttillgång ska nå full kapacitet, så att nybilsbranschen kan leverera. Vilket i sin tur får begagnatsidan att återgå till någon form av normaltillstånd. Vilket är vad man vill ha – när man köper.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.